Δείτε άλλες 5 διάσημες χωρίς μακιγιάζ κι ανακαλύψτε τα μυστικά τους!

eva longoriacameron diazrene zelvegersofia vergarajessica bielΤελικά όσο βλέπουμε τέτοιες φωτογραφίες επιβεβαιώνεται αυτό που υποψια-ζόμαστε... Οι κατάλληλοι άνθρωποι, μακιγιέρ, κομμωτές, στιλίστες, γυμναστές είναι υπεύθυνοι κατά το μεγαλύτερο μέρος για την εξωτερική εμφάνιση των διασήμων.

Υπάρχουν βέβαια και γυναίκες που έχουν φυσική ομορφιά, όπως η Jessica Biel για παράδειγμα,  αλλά όπως φαίνεται η πλειοψηφία δεν ανήκει σ΄αυτή την κατηγορία. Έτσι λοιπόν, κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας για μία ακόμη φορά, κλείστε το μάτι και χαμογελάστε γιατί είστε πραγματικά πολύ, πολύ  όμορφη... Ας δούμε τα μυστικά τους και τα σημεία που τονίζουν στο πρόσωπό τους για να τα κάνουμε κι εμείς!

1.Eύα Λονγκόρια: Στην Λονγκόρια αλλά και σε άλλες όπως θα δείτε παρακάτω, είναι τόσο μα τόσο απαραίτητες οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Χωρίς υπερβολές όταν είναι βαμμένη, οι βλεφαρίδες τονίζουν πραγματικά το πρόσωπό της. Αν θέλετε να μάθετε πως κι εσείς μπορείτε να βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες πατήστε εδώ!  

2. Κάμερον Ντίαζ: Το σωστά απλωμένο μέικ απ και το κονσίλερ που κρύβει τις ατέλειες, δίνουν το αποτέλεσμα που βλέπετε στο πρόσωπο της Κάμερον Ντίαζ... Χωρίς αυτό, τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνη. Δείτε εδώ πώς θα απλώνετε κι εσείς σαν επαγγελματίας το concealer σας.

3. Ρενέ Ζελβέγκερ: Αν κοιτάξετε καλύτερα τη φωτογραφία θα δείτε πως μόνο το κόκκινο κραγιόν κάνει πραγματικά τη διαφορά ( αφού φυσικά έχει δουλευτεί καλά η βάση στο πρόσωπο) . Δείτε εδώ, πώς θα απλώνετε σωστά κι εσείς το κόκκινο κραγιόν σας.

4. Σοφία Βεργκάρα: Τα τονισμένα μάτια με γωνίες αλλά και τα παχιά και σωστά βαμμένα φρύδια είναι τα σημεία που κάνουν τη διαφορά στη Σοφία Βεργκάρα όταν τη βλέπουμε βαμμένη. Δείτε εδώ πώς θα τονίσετε τα μάτια σας, όπως προτείνουν οι experts.

5. Τζέσικα Μπιλ: Σας το είπαμε από την αρχή, ότι η γυναίκα είναι κούκλα ακόμη κι όταν ξυπνάει το πρωί. Εξάλλου και το μακιγιάζ που βλέπουμε είναι φυσικό. Πώς μπορείτε να το κάνετε κι εσείς; Πατήστε εδώ.

WOMANNOW.GR LOVES...