Θέλετε να κάνετε δίαιτα; Αυτές είναι 10 τροφές για να μην πεινάτε

diet largeΕίναι το απαραίτητο συστατικό κάθε δίαιτας. Αν δεν πεινάσουμε, δεν γίνεται να αδυνατίσουμε... Πώς μπορούμε όμως να «ξεγελάσουμε» το αίσθημα της πείνας όταν αισθανόμαστε την κοιλιά μας να γουργουρίζει από αδημονία;

Να μερικές τροφές ιδανικές

για δίαιτα, αφού έχουν λίγες θερμίδες που μας κρατούν σε ενέργεια πολλές ώρες.

  1. Ζαμπόν γαλοπούλας: Οι μόλις 36 θερμίδες του ανά φέτα μπορεί να μας «κρατήσει» σε ενέργεια αρκετή ώρα. Προτιμήστε να το συνδυάσετε με άπαχο τυρί και ψωμί ολικής άλεσης ή σίκαλης.
  2.  Σταφύλια: Είναι η εποχή τους και θα είναι για λίγο καιρό ακόμη, γι' αυτό εκμεταλλευτείτε τα! Τα 100 γρ. έχουν περίπου 70 θερμίδες, μας δημιουργούν την αίσθηση του «φουσκώματος», η οποία διαρκεί αρκετή ώρα και μας δροσίζουν.
  3.  Βραστή πατάτα: Κάθε μία μέτρια πατάτα έχει 100 θερμίδες και είναι πολύ χορταστική. Επιπλέον μας γεμίζει πρωτεΐνη, δηλαδή ενέργεια.
  4.  Μακαρόνια ολικής άλεσης: Συγκριτικά με τα λευκά μακαρόνια, τα ολικής άλεσης δημιουργούν αίσθημα κορεσμού αντί απλά να μας χορταίνουν ενώ κάνουν και πολύ καλό στην υγεία.
  5.  Τόνος σε νερό: Γεμάτος πρωτεΐνες αλλά χωρίς πολλά λιπαρά, ο τόνος είναι από τα αγαπημένα συνοδευτικά της δίαιτας. Προτιμήστε τον σε νερό και όχι σε λάδι.
  6.  Μπρόκολο: Εξίσου δημοφιλές σε όσους συνηθίζουν τη δίαιτα, το μπρόκολο αναγκάζει τον οργανισμό μας να κάνει περισσότερες καύσεις, από όσες θερμίδες προσλαμβάνει αυτός που το καταναλώνει.
  7.  Πορτοκάλια: Έχοντας μόλις 60 θερμίδες το καθένα, μας βοηθούν να ξεγελάσουμε την πείνα μας χωρίς καμία ενοχή, ενώ κάνουν πολύ καλό στον οργανισμό μας. Το ίδιο και τα μήλα με 80 θερμίδες το κάθε ένα.
  8.  Ντοματίνια: 5 ντοματίνια αρκούν για να βάλουν φρένο στην όρεξη για περίπου μία ώρα!
  9.  Αγγουράκια τουρσί: Οι 70 θερμίδες ενός βάζου μας χορταίνουν χωρίς να μας παχαίνουν.
  10.  Ποπ-κορν: Πολλά έχουν ακουστεί για τα ποπ κορν. Αυτοί που τα κατηγορούν με θέρμη είναι αυτοί που χρησιμοποιούν πολύ βούτυρο. Αν τα φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι, ένα μπολ έχει μόλις 70 θερμίδες.

WOMANNOW.GR LOVES...