Δείτε τι μακιγιάζ θα κάνουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014!

dknymarc jacobsnew-york-fashion-week-ss-2014-beauty-trend-report-1new-york-fashion-week-ss-2014-beauty-trend-report46new-york-fashion-week-ss-2014-beauty-trend-report-8tory burchΜπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, οι ηλιόλουστες όμως μέρες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους μας έδωσαν την έμπνευση για ν΄ασχοληθούμε και με το μακιγιάζ και τα χρώματα που θα φορέσουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014 όπως τα έχουν παρουσιάσει οι μεγάλοι σχεδιαστές.

Τι καινούργιο λοιπόν έρχεται;

1. Πορτοκαλί κραγιόν. Το πιο hot προϊόν ομορφιάς γι αυτή την άνοιξη και το καλοκαιρί είναι το πορτοκαλί κραγιόν, σε όλες τις αποχρώσεις. Όχι πια κόκκινο αλλά ανοιχτό, φωτεινό, καλοκαιρινό πορτοκαλί που πάντα συνδυάζεται με άτονα μάτια.

2. Πολύχρωμες σκιές. Τις είχαμε ξεχάσει για χρόνια. Και τώρα επανέρχονται στην πρώτη γραμμή. Γαλάζιες και φυστικί σκιές με 80s διάθεση αλλά και πάλι με άτονα χείλη είναι το νέο Must στο μακιγιάζ.

3. Παλ σκιές στα μάτια χωρίς μάσκαρα. Δύσκολο να το κάνουμε αν έχουμε συνηθίσει να βάφουμε έντονα τις βλεφαρίδες μας. Όμως η μόδα το λέει καθαρά. Καλοσχηματισμένα χείλη σε έντονο σκούρο πορτοκαλί και μια απαλή άσπρη σκιά στα μάτια. Τίποτε άλλο.

4. Ροζ κραγιόν. Ακόμη μια 80s πινελιά στο μακιγιάζ είναι τα ροζ κραγιόν που συνδυάζονται με παλ σκιές και λίγη μάσκαρα στα μάτια.

5. Λαμπερό δέρμα χωρίς μέικ απ και πούδρες. Ούτως ή άλλως όταν ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει, αφαιρούμε τα περιττά από το δέρμα μας. Όμως εφέτος φαίνεται πως δεν τα χρειαζόμαστε καν αφού η τάση θέλει φυσικό δέρμα με ροδαλά μάγουλα.

6. Το eye liner παραμένει super trend. Αφού μάθαμε πώς να το βάζουμε, θα μας συντροφεύει τελικά για όλη τη χρονιά. 60s διάθεση, cat eyes με μαύρο eye liner και Nude κραγιόν.

 

 

WOMANNOW.GR LOVES...