Τα πιο στιλάτα ρούχα για το γραφείο και όχι μόνο...

TROUSERS HIGH WEST4CROP TOPBLOUSE IN STRIPESdressTOP ASPROgrafeio printsΘέλετε ν΄ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας και φυσικά ξεκινάτε από τα ρούχα που φοράτε κάθε μέρα... Στο γραφείο, στο μαγαζί, στη δουλειά δηλαδή. Θέλετε να είναι κομψά, θηλυκά αλλά να μπορείτε να πάτε και για ένα after office drink μαζί με τους συναδέλφους σας μέχρι... αργά. Εξάλλου ο καινούργιος σας συνάδελφος από το διπλανό γραφείο φαίνεται πολύ γοητευτικός. Για να δούμε τι μπορείτε να φορέσετε.

1.Παντελόνι σε έντονο χρώμα με άπρη ή μαύρη μπλούζα.

Ένα παντελόνι κόκκινο ή μπλε με μια μονόχρωμη μπλούζα είναι τέλειο outfit, πολύ μοντέρνο που θα τονίσει τις καμπύλες σας και θα αισθάνεστε άνετα, όλη μέρα!

Δείτε πώς θα αποκτήσετε το κόκκινο παντελόνι (εικόνα1) με ψηλή μέση, 30,90 ευρώ.

Δείτε πώς θ΄αποκτήσετε το μπλε φαρδύ τόσο trendy παντελόνι,(εικόνα 2)  με 77,25 ευρώ

2.Ένα crop top σε παλ απόχρωση.

Φορέστε τη τελευταία λέξη της μόδας, το crop top. Αφήστε να φανεί λίγο η κοιλιά σας ή αν δεν αισθάνεστε άνετα, καλύψτε την με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα. Είναι υπέροχο!

Δείτε πώς θα παραγγείλετε με 30,99 ευρώ αυτό το τέλειο crop top με τα φαρδιά μανίκια (εικόνα 3).

3.Prints σε κομψούς συνδυασμούς.

Ένα σέξυ slim παντελόνι συνδιάζεται υπέροχα με μια κλασική μονόχρωμη μπλούζα. Έτσι είστε ντυμένη από το πρωί εως το βράδυ και είστε τόσο υπέροχη!

Δείτε το παντελόνι με τα prints που κοστίζει 63,91 κι αναδεικνύει υπέροχα τις καμπύλες σας (εικόνα 4).

4.Κλασικό πουκάμισο φορεμένο αλλιώς!

Ένα κλασικό πουκάμισο με ρίγες, αλλά κοντομάνικο και κουμπωμένο μέχρι το λαιμό. Ασπρόμαυρο και συνδυασμένο με φούστα ή παντελόνι σε άσπρο, μαύρο ή και κόκκινο χρώμα θα σας δώσει έναν δυναμικό και συγχρόνως trendy αέρα!

Κοστίζει 35,12 και μπορείτε να παραγγείλετε και να δείτε το πουκάμισο  (εικόνα 5) εδώ!

5.Ένα απλό θηλυκό φόρεμα με ζώνη.

Μας βγάζει σίγουρα από την ταλαιπωρία του να ψάχνουμε το πρωί τι θα φορέσουμε. Είμαστε υπέροχα γοητευτικές φορώντας ένα φόρεμα που τονίζει τα ωραιότερα σημεία του σώματός μας και είναι ο,τι πρέπει τόσο για μια σύσκεψη όσο και για ένα... δείπνο.

Το φόρεμα αυτό( εικόνα 6) κοστίζει 58,99 και μπορείτε να το δείτε και σε άλλα χρώματα και να το παραγγείλετε εδώ!

6.Κλασικό τοπ που φοριέται με όλα.

Αν ψάχνετε το ιδανικό ρούχο για να συνδυάσετε τη φούστα, το παντελόνι ή το τζιν σας και να το φοράτε από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο θέατρο ή το εστιατόριο, αυτό το υπέροχο μονόχρωμο top είναι ο,τι ψάχνετε. Κοστίζει 39,33 ευρώ και μπορείτε να το δείτε και να  το παραγγείλετε εδώ!(εικόνα 7)

7.Κοντό φόρεμα με prints

Τέλειο το κοντό φόρεμα με έντονα σχέδια και χρώματα που φοριέται όλες τις ώρες και γιατί όχι και με ένα κολάν ή μ΄ένα στενό τζιν...

Κοστίζει 42,14 ευρώ και μπορείτε να το δείτε και να το παραγγείλετε εδώ!(εικόνα 8)

WOMANNOW.GR LOVES...