Πώς φοριούνται τα wedges sneakers

12fc7b90cffc8d1f48f3cc599dc18b79b559683debd8f1a885304b4a427457fbwedges sneakersf14af9913fdcda9fab95091fb82becd9Έκαναν την εμφάνισή τους πριν από περίπου ένα χρόνο. Τα αθλητικά παπούτσια με... τακούνι πλατφόρμα, που απλώς είναι καμουφλαρισμένο αφού βρίσκεται εσωτερικά, τα λάνσαρε πρώτη η γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Isabel Marant κι έτρεξαν πρώτες οι διάσημες celebrities ν΄αποκτήσουν από ένα ζευγάρι. Δίνουν ύψος, έχουν στυλ και φοριούνται εύκολα σχεδόν όλες τις ώρες τη μέρας. Μετά τη Μarant, μεγάλοι οίκοι όπως η PRADA αλλά και με αμιγώς αθλητικά είδη όπως η ΝΙΚΕ έβγαλαν στην αγορά τη δική τους εκδοχή στα wedges sneakers. Ας δούμε πώς μπορούμε να τα φορέσουμε!

1.Τα μαύρα wedges sneakers που διάλεξε η ΒEYONCE είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Δεν "φωνάζουν" και συνδυάζονται με στενά παντελόνια, τζιν, δερμάτινα και υφασμάτινα, κολλάν και με μπλούζες σε όλα τα χρώματα για ένα outfit από το πρωί εως το βράδυ.

2.Τα πολύχρωμα wedges sneakers είναι τα αγαπημένα μας. Ούτως ή άλλως είναι ένα είδος παπουτσιού που η μόδα του δεν θα κρατήσει για πολύ. Γιατί να μην επιλέξουμε την πιο trendy εκδοχή του; Αν δεν είστε πολύ τολμηρή μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα total black look ή με ένα μονόχρωμο παντελόνι, μπλούζα. Οι πολύ δημιουργικές στο ντύσιμο γυναίκες, θα τα συνδυάσουν με σακάκι, ακόμη και με φούστα!

3.Με φούστα. Eπειδή έχουν τακούνι, έστω κι αν δεν φαίνεται, μακραίνουν το πόδι, εσείς νιώθετε την αυτοπεποίθηση ενός ψηλού παπουτσιού, οπότε μπορείτε να τα φορέσετε με πολύ κοντές ή πολύ μακριές φούστες. Ιδανικό το μπεζ χρώμα αν επιλέξετε μια mini skirt χωρίς καλσόν!

WOMANNOW.GR LOVES...