Βάλτε λουλούδια στη ζωή σας

flowers1Ένα μπουκέτο λουλούδια, μια μικρή γλάστρα, ένα τριαντάφυλλο σε μια γωνιά του σπιτιού, στο κέντρο του τραπεζιού, στο πλάι του γραφείου. Ξέρετε πόση ενέργεια δίνουν τα λουλούδια στο χώρο και στη ζωή μας; Γιατί λοιπόν περιμένουμε μόνο να μας τα στείλουν σε γιορτές και καλέσματα; Γιατί δεν αγοράζουμε μόνες μας που και που ένα μπουκέτο για να στολίσει όχι μόνο το σπίτι μας αλλά και την καθημερινότητά μας; Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες για να μπορείτε παντού να βάζετε λουλούδια και να παίρνετε τη θετική τους ενέργεια...

Παλιά vintage κουτιά από τσάι, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σαν βάζα, γεμίζοντάς τα νερό. Ένα μπουκέτο ροζ τριαντάφυλλα μέσα σ΄ ένα τέτοιο κουτί θα πάρει άλλο άρωμα.

 

flowers2Βάλτε τα σε λεπτά βάζα- δοχεία σαν δοκιμαστικούς σωλήνες. Διαφανή να φαίνονται οι βολβοί. Ένα λουλούδι στο κάθε βάζο για μίνιμαλ σπίτια που θέλουν λίγο χρώμα και ...φως!

 

flowers3Διαφανή βαζάκια από μαρμελάδα ή γάλα στο μέσον ενός τραπεζιού μια Κυριακή, με ένα μπουκέτο από αγριολούλουδα  μέσα, θα σας θυμίσουν τα παιδικά σας χρόνια.

 

flowers4Τέλος, μέσα σε διάφανα βαζάκια μπορείτε να ρίξετε κόκκους καφέ ή φασόλια και να τοποθετήσετε από ένα λουλούδι με το κοτσάνι του.Αν έχετε περισσότερα από ένα τέτοια βαζάκια ακόμη καλύτερα, θα τα τοποθετήσετε το ένα πλάι στο άλλο στην τραπεζαρία σας και θα τα χρησιμοποιήσετε ως centerpiece όταν έχετε καλεσμένους!

WOMANNOW.GR LOVES...