Θεραπείες με φυσικά υλικά, στο σπίτι, για υπέροχα μαλλιά !

vague2

Τα μαλλιά σας χρειάζονται αναζωογόνηση, λάμψη ή ενυδάτωση; Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τα λεφτά σας σε πανάκριβες θεραπείες στα κομμωτήρια, αφού στα ντουλάπια του σπιτιού μας και στο ψυγείο μπορούμε να βρούμε τις πιο φανταστικές θαυματουργές θεραπείες για τα μαλλιά. Τι λέτε, δοκιμάζουμε;

1. Αυγά, γεμάτα πρωτεϊνες κάνουν θαύματα στα μαλλιά. Αν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά χρησιμοποιείστε μόνο τα ασπράδια, αν είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα τους κρόκους. Βάλτε όποιο μέρος του αυγού ταιριάζει στα μαλλιά σας σε μισό φλιτζάνι κι απλώστε το σε άλουστα μαλλιά για 20 λεπτά. Μην βιαστείτε να ξεβγάλετε, για να πάρουν τα μαλλιά όλα τα θρεπτικά συστατικά του αυγού! Το αυγό είναι νούμερο 1 στις φυσικές θεραπείες μαλλιών.

2. Αβοκάντο, για μαλλιά που χρειάζονται ενυδάτωση. Λιώνετε ένα αβοκάντο, το απλώνετε στα μαλλιά και αφήνετε να δράσει για 15 λεπτά. Ξεπλένετε με άφθονο νερό.

3. Μπύρα για μαλλιά που φριζάρουν. Είναι απίστευτο αλλά η μπύρα έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στα μαλλιά που είναι ατίθασα, δεν στέκονται εύκολα, φριζάρουν και δίνει απίστευτη λάμψη.

4. Γιαούρτι για μαλλιά που πέφτουν. Απλώνετε στο κεφάλι σας γιαούρτι, τυλίγετε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και αφήνετε τη φυσική αυτή θεραπεία να δράσει για 15 λεπτά.

5. Σόδα σε σκόνη για να καθαρίσετε τέλεια τα μαλλιά από υπολείμματα προϊόντων styling. Ανακατέψτε δυο κουταλιές της σούπας σόδα σε ένα φλιτζάνι νερό, απλώστε στο κεφάλι σας και ξεπλύνετε όπως συνήθως μετά από 15 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΕΑUTY TIPS ME ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

WOMANNOW.GR LOVES...