Πώς θα βάλω τέλεια κονσίλερ

d0c85d29cf591183fcad755f493831fa

Το κονσίλερ είναι το μαγικό προϊόν του μακιγιάζ που κάθε γυναίκα αγαπάει, αφού έχει πάρα πολλούς λόγους. Κάνει το βλέμμα να φαίνεται ξεκούραστο, κρύβει τις δυσχρωμίες, τις κοκκινίλες, εξαφανίζει τα σπυράκια και δίνει φως και λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Υπάρχουν όμως κάποια μυστικά που πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζουμε αφού πολύ εύκολα, αν δεν το εφαρμόσουμε σωστά, το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει... αστείο. Έχετε ακούσει για τα μάτια του κοάλα; Αυτό θα αποφύγουμε λοιπόν!

Για να δούμε πώς θα βάλουμε τέλεια κονσίλερ! 

1.Αφού έχετε κάνει ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ ειδικά στα μάτια που μπορεί να υπάρχουν υπολείμματα από μαύρο μολύβι, ξεκινάτε.

2.Διαλέγετε ένα κονσίλερ δυο τόνους πιο ανοιχτό από το χρώμα του δέρματός σας.

3.Βάζετε μικρή ποσότητα κονσίλερ ακριβώς κάτω από το μάτι.

4. Με πολύ απαλές κινήσεις και ιδανικά μ΄ένα πινελάκι για κονσίλερ, δουλεύετε το κονσίλερ  κατεβαίνοντας λίγο προς τα κάτω ώστε να σχηματισθεί ένα φανταστικό τρίγωνο που θα φθάνει σχεδόν στο ύψος, λίγο πάνω από το τελείωμα της μύτης. Αυτό είναι το πιο βασικό tip ομορφιάς, αφού έτσι δεν θα δημιουργήσετε δυο άσπρους κύκλους γύρω από τα μάτια σας.

5.Δουλεύετε καλά χωρίς όμως να τρίβετε την περιοχή κάτω από τα μάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΑ 5 ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

6.Βάζετε κονσίλερ στα σημεία όπου έχετε κοκκινίλες και σπυράκια κι απλώνετε ομοιόμορφα.

7.Αν θέλετε  ακόμη καλύτερο κι επαγγελματικό αποτέλεσμα υπάρχουν στην αγορά κονσίλερ καμουφλάζ με χρώμα, που είναι ιδανικά για να κρύψουν τελείως την κάθε ατέλεια. Το πράσινο καλύπτει τις κοκκινίλες και τα σπυράκια, το πορτοκαλί ή σομόν, τους μαύρους κύκλους.

8. Βάζετε μικρή ποσότητα κονσίλερ σε τρία σημεία στη νοητή γραμμή κάθετα από τη μέση του μετώπου εως το πηγούνι, για λάμψη κι ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, στη μέση των φρυδιών, στην άκρη της μύτης, στο πηγούνι.

9.Τώρα απλώνετε το μέικ απ, προσέχοντας να "σβήσετε" το τελείωμα του κονσίλερ με το μέικ απ.

10.Βάζετε πούδρα, σε όλο το πρόσωπο. Γι ακόμη πιο λαμπερό αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιο ανοιχτή απόχρωση πούδρας για την περιοχή των ματιών.

Θέλετε κι άλλες ιδέες και tips για το μακιγιάζ, τα μαλλιά, το δέρμα, την εμφάνισή σας; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook γιατί ανεβάζουμε καθημερινά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα!

WOMANNOW.GR LOVES...